Home      |     Nieuws     |     Agenda          |     Foto's       |      Contact     |      Facebook         |     Video     |
     

 

 

BEDANKT!

De evaluatie is geweest.

We kunnen met trots concluderen dat de eerste editie van Nostalgie Megchelen een goed geslaagd festival is geweest.

Uiteraard zijn er verbeterpunten en daar gaan we mee aan de slag.

Tot op de dag van vandaag ontvangen we nog persoonlijke complimenten en positieve reacties via o.a. social media over het Oldtimer Festival. 
We zijn hier dan ook erg blij mee.

Wij, als organisatie, hebben ook genoten van het evenement en willen hierbij iedereen heel hartelijk bedanken die meegeholpen heeft aan het welslagen van het evenement. 
Onze dank is oprecht en zeer groot. 
Dank aan de vele vrijwilligers, vele sponsoren, bedrijven die een advertentie hebben geplaatst, bedrijven die hun materiaal beschikbaar gesteld hebben en/of geschonken hebben, dank aan de deelnemers met hun prachtige Oldtimers en andere materiaal, dank aan de marktkraamhouders, kermisexploitanten, foodtruckers en hartelijk dank aan de verenigingen die ons geholpen hebben en last but not least; dank aan de vele bezoekers.

Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons evenement te bezoeken. 

Het was werkelijk top!

Wat ons betreft tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

======NIEUWSBRIEF 4 ======

NOSTALGIE MEGCHELEN

HIERBIJ ONTVANGT U DE VIERDE NIEUWSBRIEF VAN NOSTALGIE MEGCHELEN

De feesttent staat er! Hij is echt prachtig. Onze dank gaat uit naar Tom Brugman van Brugman Verhuur, hij heeft ons een prachtige tent geleverd. Afgelopen zaterdagmiddag hebben diverse vrijwilligers geholpen om deze tent te plaatsen.

Super bedankt mensen!

Komende week mogen we ook weer op vele vrijwilligers rekenen. Jullie zijn TOP!

 

Vrijdagmiddag om 12.00 uur is het terrein toegankelijk voor de deelnemers.

Wij hebben er zin in….jullie ook?

 

Het secretariaat is druk bezig om de bevestigingen te sturen naar de opgegeven deelnemers. Mocht je nog niets ontvangen hebben terwijl jij je wel opgegeven hebt? Laat het dan z.s.m. weten.

 

De tractor toertocht begint zaterdag om 9.30 uur vanaf het terrein. Wil je daaraan deelnemen? Meld dit dan vrijdagmiddag bij het secretariaat zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers.

 

Vrijdag kun jij je ook aanmelden voor het gezamenlijke ontbijt Kosten 5 euro per persoon.

 

Zondagochtend vertrekt de motortoertocht om 10.00 uur vanaf het festivalterrein. Dit gaat ook weer een mooi schouwspel worden. Na de toertocht komen de Oldtimer motoren ook weer op het terrein zodat je de prachtige exemplaren van dichtbij kunt aanschouwen.

 

Het programmaboekje ligt bij de drukker….we danken de adverteerders van harte voor het plaatsen van de advertenties, zonder jullie steun was het maken van het boekje niet mogelijk geweest.

 

We hebben gelukkig ook weer veel bedrijven bereid gevonden om hun materiaal beschikbaar te stellen voor het welslagen van ons prachtige evenement.  Thnx, Top!

 

Er is enorm hard gewerkt en er is veel werk verzet. We hopen dat het een geslaagd weekend gaat worden. Aan de inspanningen van velen heeft het niet gelegen.

 

 

                                                             Tot Nostalgie Megchelen….

 

 

 

 

 

 

======NIEUWSBRIEF 3 ======

NOSTALGIE MEGCHELEN

HIERBIJ ONTVANGT U DE DERDE NIEUWSBRIEF VAN NOSTALGIE MEGCHELEN

De vergunning van de Gemeente is binnen! Alles is goedgekeurd. Het heeft heel wat tijd en inspanningen gekost maar….dan heb je ook wat! #Happy

 

Blij zijn we ook met de samenwerking met Vereniging Zwanenbroek! Vrijdagavond zal de Zwanenbroek hun jaarlijkse kermis vieren rondom en in de feesttent van Nostalgie Megchelen.  Iedereen is die avond welkom en de consumpties zullen die avond voor iedereen tegen een zeer aantrekkelijke prijs te verkrijgen zijn. Vrijdagavond is de entree GRATIS!

Zegt het voort…..zegt het voort….. #WelkomIedereen

 

Nog dagelijks komen er nieuwe inschrijvingen binnen. Daar worden we vrolijk van! Heb jij je nog niet opgegeven?....Doet dit dan snel! Kijk op: www.nostalgiemegchelen.nl

 

Zoals al eerder aangekondigd zal er ’s ochtends (zaterdag- en zondagochtend) een gezamenlijk ontbijt zijn in de feesttent. De kosten voor dit ontbijtbuffet bedragen     € 5,-- per persoon. Vooraf aanmelden! Bij voldoende aanmeldingen zal er ook maandagochtend een gezamenlijk ontbijt zijn. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat het ontbijt alleen bestemd is om ’s ochtends in de feesttent genuttigd te worden!

 

Marktkraam huurders: het is NIET toegestaan om etenswaar en/of drank vanuit uw marktkraam te verkopen. Er zijn volop andere eet- en drinkgelegenheden op het veld aanwezig waar van alles te krijgen is.

 

Zoals jullie in het reglement hebben kunnen lezen is GLAS verboden op het festivalterrein. U kunt gekoeld bier (per tray) kopen bij onze horecagelegenheid op het festivalterrein.

 

Onze facebook DEEL. LIKE en WIN-actie heeft een winnaar! Binnenkort zullen we de prijs uitreiken. Blijf ons volgen op facebook en nodig ook al uw vrienden uit om onze site te liken!

 

Zondagmiddag zal DJ Raymond van Osch de muziek verzorgen in onze feesttent. Dit beloofd een gezellige middag te worden. Komt allen en maak samen gezellig een dansje!

                                                             Tot de volgende nieuwsbrief….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

======NIEUWSBRIEF 2 ======

NOSTALGIE MEGCHELEN

 

 

HIERBIJ ONTVANGT U DE TWEEDE NIEUWSBRIEF VAN NOSTALGIE MEGCHELEN

 

De inschrijvingen stromen binnen. Binnenkort ontvangt iedereen een bevestiging met de verdere gegevens. #KumpGoed Even geduld nog…..

 

We hebben sinds kort een mobiele reclamezuil om nog meer reclame te maken voor ons prachtige evenement.

Met dank aan Toon Evers Reclame en Promotie te Ulft.

 

Vrijdagavond 4 augustus is er voor iedereen vertier in onze feesttent op het feestterrein.

Deze feestavond is toegankelijk voor iedereen! Kom allemaal en neem je buurvrouw/man, neef, nicht,  opa, vriend en iedereen die je tegenkomt mee naar deze gezellige avond. Gratis entree!

 

Voor alle duidelijkheid: Er is op het festivalterrein mogelijkheid tot overnachten maar er is geen aparte camping ingericht. Faciliteiten zoals toilet en water zijn aanwezig maar men dient zelf voor stroom ed. te zorgen!

 

Vrijdag zal o.a. de muziek verzorgd worden door DJ Rob Hunting. Hij zal al zijn LP’s oppoetsen en iedereen kan dan genieten van vrolijke muziek.  #PlaatjesDraaien #Vinyl

 

De eigenaren van de nostalgische woonwagens kunnen een prijs in de wacht slepen voor de mooiste uitbeelding. Dus eigenaren….bedenk een mooie uitbeelding passend bij uw woonwagen en laat het alle bezoekers zien. Wellicht gaat u dan naar huis met de prijs voor de mooiste uitbeelding!

 

Er zal binnenkort een deel- en like-actie komen op facebook dus houd onze facebookpagina heel goed in de gaten en …..deel en like! (uiteraard al onze berichten mogen gedeeld en geliked worden / graag zelfs)       Euregio Oldtimer Megchelen.

 

Zoals u al op onze facebookpagina heeft kunnen lezen is er elke ochtend een gezamenlijk ontbijt in de feesttent. Een heerlijk ontbijt met echte Duitse broodjes. Vooraf opgeven is verplicht.

 

Zaterdagochtend is er uiteraard weer een bijzonder mooie toertocht voor de Oldtimer tractoren door onze prachtige omgeving.          

                                                                   

                                                                     Tot de volgende nieuwsbrief….

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief 1

Nostalgie Megchelen

 

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van Nostalgie Megchelen

 

Er wordt hard gewerkt achter de schermen, de organistie draait op volle toeren en we hebben allemaal één doel: Iedereen een prachtig weekend laten beleven tijdens Nostalgie Megchelen 2017. De organisatie kan altijd nog goede krachten gebruiken voor het welslagen van dit fantantische evenement dus als u wilt/kunt helpen laat het dan gerust weten. Immers "Vele handen maken licht werk"

 

De uitnodigingen zijn de deur uit, er zijn veel gesprekken gaande en wij gaan er vol voor!

 

Als u zich al heeft opgegeven dan zult u op termijn van ons de bevestigingen ontvangen met nadere informatie. Wilt u zich nog opgeven? Dat kan!

 

We merken dat iedereen het zeer prettig vindt dat het Oldtimer Festival voor Megchelen behouden blijft en daar worden erg blij van. Laten we er samen voor zorgen dat we er een evenment neerzetten waar Megchelen trots op kan zijn.

 

Naast de prachtige Oldtimers, nostalgische woonwagens en Amerikaanse Trucks zal er ook een grote markt/braderie ingericht worden voor elk wat wils.

 

Onze nieuwe website is in de lucht en er wordt momenteel hard aan gewerkt om deze compleet gevuld te krijgen. www.nostalgiemegchelen.nl 

 

We hebben een eigen mailadres: info.nostalgiemegchelen@gmail.com hier kunt u terecht met al uw vragen.

 

Vrijdagavond gaan we met z'n allen een gezellige avond beleven in de feesttent op het terrein bij Mts. Bramel - Krebber. We zorgen voor gepaste muziek en een interactieve avond met veel lol, gezelligheid en sfeer.

 

Er is inmiddels ook al een band gecontracteerd voor de zaterdagavond namelijk de geweldig band X-plain www.xplainmusic.nl X-plain bestaat o.a. uit Arthur ter Voert die de roots in Megchelen heeft. Dit beloofd uiteraard ook een fantastische avond te worden.

 

Ook op de zondagmiddag is er in de feesttent muziek en zal er op de zondagmiddag een Foodtruckfestival plaatsvinden. Eten wordt dan een beleving.

 

Tot de volgende nieuwsbrief ......

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nieuw dit jaar! Tijdens ons festivalweekend kan men zich opgeven voor een gezamelijk ontbijt in de feesttent. Zaterdagochtend, zondagochtend en maandagochtend kan men gezellig gezamelijk ontbijten. Wim Ratering met z'n team en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat u de dag goed begint. Doen!

Er zijn al diverse positieve reacties binnen van enkele trotse bezitters van prachtige foodtrucks.

De bedoeling is dat we alle bezoekers en deelnemers van Nostalgie Megchelen op de zondagmiddag het "foodtruck-gevoel" willen laten beleven. De foodtrucks passen naadloos bij ons fantatstisch evenement. De gemoedelijkheid en het "beleven" staan garant voor een fantastisch gevoel en dat wil iedereen beleven!
Dus tijdens Nostalgie Megchelen is het niet alleen genieten van alle mooie Oldtimers maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht op een zeer passende manier.